15 серпня починається бронювання квартир у нових об'єктах компанії «Інтергал-Буд»

З 15 серпня починається бронювання квартир у житловому будинку бізнес-класу «Володимирський» (www.volodymyrskyy.com.ua) і житловому комплексі комфорт-класу «Сирецькі сади» (www.syretski-sady.com.ua). Про це повідомили у прес-службі компанії.

У будинку «Володимирський» передбачено 165 квартир загальною житловою площею 13 869,96 кв. м. На початок серпня уже виконано влаштування фундаменту та гідроізоляцію цокольного поверху, тривають роботи з викладення фасаду та влаштування плити перекриття другого поверху. Завершення будівництва заплановане на грудень 2018 року.

Житловий комплекс комфорт-класу «Сирецькі сади», який створюється за принципом «місто в місті», розкинеться на ділянці площею 18,68 га на вул. Маршала Гречка, 10Б. Будівництво комплексу буде проводитися в три черги. Перша черга передбачає будівництво 667 квартир, а її завершення заплановане на листопад 2018 року.

Продаж квартир у ЖБ «Володимирський» і ЖК «Сирецькі сади» стартує 20 серпня і 4 вересня відповідно. Нагадаємо, що в липні 2017 року компанія «Інтергал-Буд» розпочала будівництво 5 нових масштабних об’єктів комфорт- і бізнес-класу в Києві. Кількість квартир у нових житлових комплексах перевищить 4800, а загальна площа становитиме більш ніж 300 тис. кв. м.