В ЖК «Теремки» оформили першу угоду за Програмою «Доступна іпотека 7%»

18 березня перший клієнт компанії «Інтергал-Буд» придбав житло за державною Програмою «Доступна іпотека 7%». Банком-партнером виступив Глобус Банк, який входить до переліку уповноважених фінансових установ.

Як відзначила Анна Лаєвська, комерційний директор компанії «Інтергал-Буд», впровадження державної Програми «Доступна іпотека 7%» — це, мабуть, єдиний шанс швидко відновити економіку країни після коронакризи, а головне — дати можливість людям, які багато років мріють про власну квартиру, придбати якісне житло.

Саме таким прикладом став пан Владислав Леошко, перший клієнт компанії, який придбав житло за умовами програми. Ба більше, родина Владислава переїхала до Києва з окупованої Горлівки, тож квартирне питання стояло надзвичайно гостро.  

«Наразі усі члени нашої сім’ї працюють, але придбати квартиру самотужки — практично нереально. І коли ми дізналися про запуск державної іпотечної програми, то без вагань вирішили до неї долучитися. Обирали квартиру серед декількох варіантів житлових комплексів та забудовників. Але десь поряд з будинком була залізниця, десь район не подобався, а коли відвідали житловий комплекс «Теремки», відразу зрозуміли, що саме тут хотіли б оселитися. Тут і метро поряд, і величезна зелена зона, і є гарна прибудинкова територія» — поділився з нами Владислав Леошко. Також чоловік зазначив, що одним з вирішальних факторів придбати квартиру саме в комплексі «Теремки» стала і репутація забудовника — компанії «Інтергал-Буд», який не має жодної недобудови та сумлінно виконує взяті на себе зобов’язання. Зі свого боку вдячні пану Владиславу та його родині за довіру й бажаємо усіляких гараздів.

Розрахувати умови придбання житла за Програмою можна на спеціальному калькуляторі від Глобус Банк.