Велостанції Nextbike встановлені на ЖК «Теремки»

Велосипед. З його допомогою і на роботу дістатися можна, та і просто голову провітрити після довгого сидіння вдома. А ще це екологічно і здорОво як і будь-яке фізичне навантаження й перебування на свіжому повітрі. Погодьтеся, слушні опції! «Інтергал-Буд» - за такі сервіси, адже вони повністю збігаються з нашими цінностями і, що головне, корисні і потрібні нашим мешканцям.  

Саме тому «Інтергал-Буд» і компанія Nextbike - громадський прокат велосипедів в Києві - на умовах ексклюзиву встановили на території всіх столичних комплексів «Інтергал-Буд» фірмові велостанції. Тепер якісні велосипеди у розпорядженні мешканців комплексу «Теремки» у будь-який час! Їдь, дихай свіжим повітрям, займайся своїми справами! Зручно це і для тих, хто живе або працює поруч.

Повну інструкцію з користування сервісом можна отримали на сайті https://www.nextbike.ua/uk/kyiv/prices/.

Зауважимо, що у компанії Nextbike є всі дозвільні документи на пересування містом на велосипеді, за підписом київського голови https://kyivcity.gov.ua/npa/pro_provedennya_investitsiynikh_konkursiv_iz_zaluchennya_investoriv_do_realizatsi_proektu_stvorennya_velosipedno_merezhi_bike-sharing_v_misti_kiyevi.html. Байки на період карантину проходять повну дезінфекційну обробку професійними засобами.

Довготривала інвестиція в безпеку киян та підтримка розвитку еко-транспорту - це один із пунктів масштабної еко-програми «Інтергал-Буд». На початку року на більшості діючий комплексах впроваджено сортування сміття. На всіх житлових комплексах обладнають заправки для електромобілів. У найближчих планах стартувати проект реновації парку «Нивки».