Завдяки «Інтергал-Буд» на території ВДНГ буде створено унікальну зону відпочинку

Будівельна компанія «Інтергал-Буд» у партнерстві з Національним комплексом «Експоцентр України»  розпочала реалізацію масштабного проекту по благоустрою та облаштуванню інфраструктури   великої зони відпочинку на території ВДНГ.

До складу проекту входить облаштування безпечних пішохідних та велосипедних  доріжок, встановлення вуличних ліхтарів, створення спортивних дитячих майданчиків, яскравої алеї казок та саду каменів, альтанок, пергол та лавок. Подбали також про заходи безпеки, тут будуть встановлені камери спостереження.

«Ми продовжуємо розвиток Експоцентру відповідно до затвердженої минулого року концепції розвитку ВДНГ на 40 років, перетворюючи це величне місце на культурно-інноваційний центр України. І саме завдяки таким партнерам, як «Інтергал-Буд», такий розвиток стає можливим просто сьогодні», - коментує генеральний директор ВДНГ Євген Мушкін.

«Експоцентр України» забезпечить технічну підтримку проекту, зокрема, підведення електромереж та водопостачання, а також в подальшому утримання території відпочинку. Фінансування благоустрою 5 га лісопаркової зони ВДНГ  бере на себе компанія «Інтергал-Буд».

Мешканці нового житлового комплексу «Теремки», який забудовник зводить у безпосередньому наближенні до лісопаркової зони ВДНГ, будуть мати вільний доступ до  5 га екологічно чистої зони відпочинку та прямий вихід до Голосіївського лісу та озера.

На даний час заплановані роботи вже розпочато, згідно ескізного проекту прокладаються пішохідні доріжки та розчищається територія. За  висловом А. Лаєвської, комерційного директора «Інтергал-Буд», «цей проект стане чудовим подарунком для мешканців житлового комплексу «Теремки» та відвідувачів Експоцентру України».