Житловий комплекс «Теремки» став «Кращим зеленим ЖК» і отримав спеціальну нагороду головної будівельної премії країни - IBUILD-2018

Житловий комплекс «Теремки» - проект кращого девелопера 2018 року «Інтергал-Буд» - визнаний переможцем Премії IBUILD-2018 в спеціальній номінації «Кращий зелений житловий комплекс». Урочиста церемонія нагородження кращих представників будівельного ринку відбулася 16 листопада 2018 року в КВЦ «Парковий».

IBUILD - це престижна щорічна премія Конфедерації будівельників України, яка проводиться з метою привернення уваги до досягнень діячів галузі, їх вкладеннями у розвиток ринку.

Номінація «Кращий зелений ЖК» - це премія блискучих досягнень, яка представлена в категорії «Відкриття року». ЖК «Теремки» виборов таке звання не випадково. Сучасний комплекс комфорт-класу знаходиться в ідеальному місці: в оточенні лісу та парків. Навколо нього - парк «Феофанія», Голосіївський ліс і музей «Пирогово». Головною перевагою комплексу є облаштування лісопаркової зони на території ВДНГ, площею 5 га, яку компанія «Інтергал-Буд» облаштує спільно з Національним комплексом «Експоцентр України». Тут будуть спортивні та дитячі майданчики, сад каменів та алея казок, а по периметру - прогулянкові доріжки.

Нагадаємо: за версією Премії IBUILD-2018 компанія «Інтергал-Буд» стала «Девелопером року».