«Інтергал-Буд» компенсуватиме клієнтам витрати на таксі

На період дії обмежень у роботі столичного громадського транспорту, з 5 квітня і по 16 квітня з можливим продовженням, «Інтергал-Буд» компенсуватиме клієнтам, які відвідуватимуть консультаційні центри для оформлення заявки на придбання квартири, витрати на таксі.*

Звертаємо увагу покупців, що наші консультаційні центри працюють за попереднім записом, тож просимо перед плануванням відвідування, зателефонувати нашим співробітникам та домовитися про час зустрічі.

А для тих клієнтів, які бажають отримати консультацію щодо придбання квартири, не виходячи з дому, нагадуємо, що наші співробітники залюбки проведуть вам онлайн-консультацію. Для замовлення послуги достатньо зателефонувати до консультаційного центру обраного житлового комплексу та домовитися з менеджером про час та спосіб онлайн-зустрічі.

Крім того, на сайті «Теремки» впроваджено 3D-сервіс зі зручною системою підбору квартир. За допомогою технології ви зможете:
• Отримати наочне уявлення про архітектурні особливості проєкту;
• Скористатися зручним пошуком з фільтрацією для підбору оптимальних варіантів квартир та комерційної нерухомості. Встановити всі необхідні параметри для пошуку — кількість кімнат, поверх, площу, розташування тощо;
• Порівняти відібрані варіанти квартир за певними заданими параметрами й поділитися з усіма учасниками процесу онлайн, що значно спростить вибір;
• Отримати максимально актуальну інформацію, адже система синхронізується з внутрішньою базою даних «Інтергал-Буд».

На нашому сайті ви завжди знайдете свіжі звіти про динаміку будівництва і зможете слідкувати за перебігом робіт за допомогою вебкамер.


* Компенсація здійснюватиметься у вигляді знижки на суму договору та враховуватиме витрати на проїзд в обидві сторони, але не більше 20 доларів за курсом міжбанку на день оформлення заявки. Підтвердженням оплати за послуги таксі може бути смс чи push-повідомлення про замовлення автомобіля в будь-якому сервісі.